در ۱۰ سال گذشته والنتینو (Valentino) مجموعههای خودش رو در پاریس به نمایش گذاشته و همیشه این نمایشها با استقبال خیلی زیاد مردم همراه شده. اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و افزایش آمار مبتلایان در اروپا، والنتینو تصمیم گرفت که برای جلوگیری از رفت و آمد های اعضای تیم برگزار کننده این نمایش، اقامت در هتلها وهمچنین کاهش هزینه ها این بار نمایش خودش رو در میلان برگزار بکنه.


والنتینو در میلان
پیرپائولو پیچیولی (Pier Paolo Piccioli) طراح و مدیر برند والنتینو درباره برگزاری این مراسم در میلان گفت: در این لحظه و این شرایط مهم است که در شهر خود این نمایش را برگزار کنیم و میتواند برای شهر ما میلان یک فرصت جدید باشد زیرا من و تیمم قصد داریم اهداف خود را در این نمایش توسعه بدهیم که از هویت ما نشأت میگیرد.




رویکرد پیچولی در کالکشن بهار- تابستان ۲۰۲۱ والنتینو، رویکردی ساده و رومانتیک بود؛ او برای زنی لباس طراحی کرده که بیشتر از هرچیزی به راحتیه یک لباس اهمیت میده. شاید خیلی از اهالی دنیای فشن توقع اتفاقی هیجانانگیزتر از اولین فشنشوی والنتینو در میلان داشتن، اما پیچولی هم مثل بیشتر طراح های ایتالیایی، از خط قرمزهای خودش رد نشد. در کنار بلوزهای ابریشمی و لباسهای توری، همکاری والنتینو با برند لیوایز (Levi’s) بود که نظر خریداران رو به خودش جلب کرد.

پیچیولی مجموعه بهار- تابستان ۲۰۲۱ والنتینو رو برای اولین بار در میلان به عنوان حمایت از کشور خودش ایتالیا، که در دوران پاندمی ویروس کرونا بسیار آسیب دیده، ارائه کرد. پیچیولی در دنیای مد معروفه به انتقال دهنده و وصل کنندهی مفاهیم مختلف فشن؛ و بر این باوره که ارزشگذاری جدید به نمادهای قدیمی که مرتبط با دوره ی معاصر هستن بسیار ارزشمنده. پیچولی گفت: مد برای من راهی است برای صحبت در مورد ارزشهایی که امروز مهم است.

همکاری والنتینو با لیوایز
از این رو با همکاری غافلگیرانه با لیوایز، آیتم جدیدی رو به تکنینکهای ظریف گلدوزی، مکرمه و قلاببافی در این مجموعه اضافه کرد؛ که نتیجهی اون، شلوارهای مردانهی بوتکات جین ۵۱۷ لیوایز با کمی تغییرات بود.
در کالکشن بهار ۲۰۲۱، این شلوارها بدون جنسیت (coed) و هردو لاین زنانه و مردانه، وجه اشتراکی در شکل، حجم و پارچه داشتن. همچنین این شلوارها دارای لیبل اختصاصی والنتینو بودن.


شلوار جین که برای اولین بار توسط کارگران پوشیده شد از مردمی ترین لباسهاست و به یک فرم جهانی تبدیل شده. حالا این روزا این نماد که ارتباطش رو با جوانی و استقلال حفظ کرده؛ دوباره با نشانه های هیپی به عاشقانههای رادیکال پیچیولی پیوسته.

پیچولی در مورد طراحیهاش گفت که: من بیشتر روی هویت والنتینو تمرکز کردم تا زیبایی شناسی آن.

برای حفظ این هویت، پیچولی به سراغ الگو گلهای کالکشن ۱۹۷۲ رفت و همان گلهای غرق در رنگ رو در این مجموعه به نمایش گذاشت.
امیدوارم از این نوشته خوشتون اومده باشه. اگه دوست دارید بیشتر درباره برند والنتینو و تاریخچه اون بدونید مقاله تاریخچه کامل برند ولنتینو از ابتدا تا امروز+ عکس رو حتمن ببینید
نظرات کاربران